Псиліум — це лушпиння насіння подорожника, що росте в Індії, Іспанії та Франції.
Він на 80-85% складається з клітковини та не має вираженого смаку.
Псиліум дає відчуття насичення, тому його можна тимчасово використовувати для вгамування голоду.
Сприятиме схудненню. Він не розчиняється повністю у воді, а набухає. Псиліум сповільнює перетравлення і засвоєння вуглеводів та жирів, тим самим сповільнює секрецію інсуліну. Нема надлишку інсуліну — нема зайвих кілограмів.
Псиліум також є потужним ентеросорбентом. Розбухаючи в кишківнику, він перетворюється на слизову масу і виводить все погане з організму. Тому його ефективно приймати разом з антипаразитарним комплексом.
Як використовувати псиліум?
Чудовий додаток до випічки. Забезпечує тісто пористою повітряною структурою (по суті, є замінником глютену). З псиліуму утворюється дуже густа та клейка маса.
Можна використовувати для приготування різноманітних соусів.
1 ч.л. псиліуму зі склянкою води зранку натщесерце — очистить організм від зайвого й нормалізує роботу системи травлення на цілий день.
Якщо ви повечеряли, але далі хочеться їсти, нападає вечірній жор — випийте 1 ч.л. псиліуму. Нагодуйте мікробіоту і все пройде :)
Денна норма для дорослих і дітей старше 12 років — 1-3 ч. л. Порошок треба розмішати в 100 мл води або соку і відразу випити.
Чого не варто?
Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
Рекомендуємо проконсультуватися з лікарем щодо вживання псиліуму під час вагітності.
Під час грудного вигодовування слідкуйте за реакцією дитини і починайте прийом з менших доз.
Склад продукту/Країна походження: Лушпиння насіння подорожника, що росте в Індії, Іспанії та Франції
Харчова цінність на 100 г: білки — 3 г, жири — 0 г, вуглеводи — 7 г. Калорійність — 42 ккал.
Вироблено в Україні.
Виробник залишає за собою право змінювати зовнішній вигляд продукту без попередження продавця або споживача.