Біологічна цінність продукту Пророщені зерна обумовлена високим вмістом у ньому вітамінів, мікро- та макроелементів, незамінних і замінних амінокислот, полісахаридів і ферментів, поліпшують травлення, а також білків і вуглеводів. Даний продукт не є лікарським засобом в звичайному розумінні, його дія спрямована більшою мірою на те, щоб відновити порушений метаболізм, нормалізувати всі функції організму і надати йому повний набір необхідних поживних речовин в найбільш доступній формі.
Фахівці зі здорового харчування рекомендують вживати «Пророщені зерна» дорослим всіх вікових категорій, жінкам під час вагітності та в період годування груддю, а також дітям з 3-річного віку.
Інноваційна технологія пророщування, розроблена українськими вченими, не тільки зберігає всі корисні речовини в зерні, а й набагато збільшує їх вміст у кінцевому продукті.
На основі інноваційної технології, яка була відзначена міжнародним патентом, ми змогли налагодити виробництво унікального продукту з пророщених злаків, ідеально збалансованих за складом, які легко засвоюються організмом людини і приносять їй максимальну користь.
Перерахуємо деякі конкретні випадки, коли застосування «Пророщених зерен» є дійсно необхідним:
Ефективність продукту «Пророщені зерна» була підтверджена клінічними випробуваннями Інституту педіатрії, акушерства та гінекології при Академії Наук України, висновок No 01-137.2003.
Продукт 100% натуральний, не має жодних протипоказань, рекомендований для використання в дієтичному харчуванні.
Рекомендації до вживання:
Щоб відчути благотворний ефект, достатньо протягом 2-4 тижнів вживати по 1 столовій ложці «Пророщених зерен» щодня, при бажанні можна додавати їх до соків, кефіру, йогурту, каш та ін.
Склад: Подрібнені пророщені зерна вівса, ячменю, пшениці, кукурудзи.
Вітамінний склад: А, Е, В1, В2, В6, В5, В9, Н, холін, ніацин, РР, С.
Мінеральний склад: Бор, селен, хром, залізо, ванадій, марганець, цинк, йод, мідь, фтор, калій, кальцій, кремній, магній, фосфор.
Амінокислоти: Валін, ізолейцин, лейцин, лізин, метіонін, треонін, триптофан, фенілаланін, аланін, аргінін, аспарагінова кислота, гістидин, гліцин, глутамінова кислота, пролін, серин, тирозин, цистин.
Ферменти: Амілаза, протеаза, ліпаза.
Енергетична цінність (калорійність) /100 г: 312 Ккал/1307 кДж.
Харчова (поживна) цінність /100 г: білки - 11.1, жири - 1.9, вуглеводи - 62.5.
Ваше Имя:
Ваш отзыв:
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст.
Оценка: Плохо Хорошо
Введите код, указанный на картинке: