Конопля є одним із найбільш концентрованих джерел білка з усіх продуктів рослинного походження. Унікальність білка конопель полягає також у тому, що він на 65% складається з легкозасвоюваного глобулярного білка едистину, який відноситься до повноцінних білків та містить усі незамінні амінокислоти.
Крім білка, конопляний протеїн є чудовим джерелом харчових волокон, хлорофілу, мінералів, таких як магній, залізо, цинк та калій. У конопляному протеїні міститься велика кількість моно- та поліненасичених жирних кислот Омега 3-6-9. Також конопляний протеїн є джерелом потужних антиоксидантів, у тому числі альфа-, бета-, гамма- та дельта-токофероли та альфа-токотрієнолу.
Конопляний протеїн має багатий горіховий присмак, що ідеально підходить для смузі, коктейлів, випічки, або будь-яких інших рецептів, які потребують підвищення вмісту білка та клітковини.
Кожна порція 30 г містить 15 г легкозасвоюваного рослинного білка, що містить усі незамінні амінокислоти, 3,8 г чудово збалансованих за складом жирних кислот Омега 3-6-9 та 4,2 г клітковини, так необхідних організму кожної людини.
Рекомендації щодо застосування:
Використовується як добавка в смузі, протеїнові панкейки, йогурти, сирні десерти, різні соуси, каші та випічку. Можна розводити у воді, соку, молоці чи інших напоях, приймати як коктейлю. Має невисоку швидкість засвоєння, тому можна використовувати як доповнення до звичайних прийомів їжі, вживати між основними прийомами їжі, а також як «нічний антикатаболік».
Підходить веганам!