Протеїн Гарбузовий Premium виробляється з гарбузового насіння, яке пройшло високий ступінь очищення верхньої оболонки та процес знежирення.
Отриманий високобілковий продукт не піддавався температурної та хімічної обробки.
Протеїн Гарбузовий Premium відрізняється великим вмістом білка (58,4%), що досягається ступенем очищення продукту від клітковини. Дрібний помел протеїну (менше 100 мкн) сприяє його кращому засвоєнню.
Протеїн «Гарбузовий» включає велику кількість поліненасичених жирних кислот (Омега3, Омега6), корисних ненасичених жирів, клітковини та мінеральних речовин (фосфор, магній, марганець, цинк, залізо, мідь, селен), а також є джерелом рослинних стеринів.
Вживання гарбузового протеїну сприяє підвищенню настрою та життєвого тонусу, допомагає знизити кров'яний тиск і підвищити «хороший» холестерин, а значить запобігти ризику розвитку серцевих захворювань.
Вживання гарбузового протеїну запобігає очищенню організму від шлаків та паразитів.
Протеїн «Гарбузний» рекомендується людям, які ведуть активний спосіб життя, займаються спортом, дотримуються здорового харчування.
Рекомендації щодо застосування
Одна порція: 2 ст. протеїну (30 г) = 17,5 г білка. Залежно від фізичних навантажень рекомендується вживати від 1 до 3 порцій щодня. Вживати як добавку в їжу (сік, смузі, коктейлі) або розчиняючи у воді.
Склад: подрібнене знежирене насіння гарбуза.
Енергетична цінність у 100 г продукту: 376 кКал.
Харчова (поживна) цінність у 100 г продукту: білки – 58,4 г, жири – 9 г, вуглеводи – 19 г.
Вироблено в Україні.
Виробник залишає за собою право змінювати зовнішній вигляд продукту без попередження продавця або споживача.