Гарбузовий протеїн є відмінним джерелом рослинного білка, що легко засвоюється організмом людини. Протеїн «Гарбузовий» включає велику кількість поліненасичених жирних кислот (Омега3, Омега6), корисних ненасичених жирів, клітковини і мінеральних речовин (фосфор, магній, марганець, цинк, залізо, мiдь, селен), а також є джерелом рослинних стеринів.
Вживання гарбузового протеїну сприяє підвищенню настрою та життєвого тонусу, допомагає знизити кров'яний тиск і підвищити «хороший» холестерин, а значить запобігти ризику розвитку серцевих захворювань.
Велика кількість клітковини, що міститься в цьому продукті, сприяє нормалізації функціонування кишкiвника. Вживання гарбузового протеїну запобігає очищенню організму від шлаків та паразитів.
Протеїн «Гарбузовий» рекомендується людям, які ведуть активний спосіб життя, займаються спортом, дотримуються здорового харчування, а також людям, схильним до алергії на глютен.
Рекомендації щодо застосування: додайте 2 столові ложки суміші до смузі. Також використовуйте як добавка в салати, корисні десерти, гарніри і основні блюда в залежності від особливостей вашого харчування.
Склад: подрібнене знежирене насіння гарбуза
Енергетична цiннiсть в 100 г продукту: 335 кКал.
Харчова цінність в 100 г продукту: бiлки - 39 г, жири - 9 г, вуглеводи - 27 г
Термін придатності: 9 місяців з дати виготовлення.
Зберігати при температурі не вище 25 градусів С і відносній вологості 75%.
Країна походження: Україна
Ваше Имя:
Ваш отзыв:
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст.
Оценка: Плохо Хорошо
Введите код, указанный на картинке: