Веганські органічний шоколад з рисовим молоком, мигдалем і шматочками апельсина. Ароматні апельсинові цукати і подрібнений мигдаль в ніжному кремовому шоколаді. У рецептурі цього шоколаду замість коров'ячого молока використовується органічний рисовий напій. Цей веганські шоколад не поступиться за смаком навіть найсмачнішого молочному шоколаду!
Відмінні особливості:
-
виробляється ремесленим методом тривалого конширування (перемішування і розтирання какао-бобів), без соєвого лецитину і ГМО-інгредієнтів.
-
рідкісні благородні сорти свіжих какао бобів органік якості і строгий контроль "bean-to-bar" ( "починаючи від какао-бобу до плитки").
-
сертифікований за міжнародними стандартами Bio-Prufsiegel (органічне вирощування).
-
спеціально для кожного шоколаду Vivani знаменита художниця Аннетте Вессель намалювала виразну і натхненну картину.
-
проводить активну кампанію проти дитячого рабства "It's one world - stop child slavery" і забезпечує кращий рівень життя фермерів в країнах третього світу.
Енергетична цінність на 100 г: 568 ккал / 2367 кДж
Харчова цінність на 100 г:
жири - 36,6 г, в т.ч. насичені жирні кислоти - 20,6 г,
вуглеводи - 54,9 г, з яких цукру - 43,7 г,
білок - 3,0 г, сіль - 0 м
Склад:
Нерафінований тростинний цукор *, масло какао *, какао-маса *, порошок рисового молока * (13%), мигдаль * (4%), шматочки апельсина * (3%), паста з лісового горіха *, апельсинове масло *, екстракт ванілі *.
* - сертифікат органічного походження: (DE-ÖKO-013).
Зміст какао: мінімум 40%