Тим, хто любить шоколад, без сумніву, припадуть до смаку шоколадні плитки, створені за старовинним французьким рецептом. Застосування свіжого рідкого українського меду, при виготовленні такого шоколаду, додало йому надзвичайний аромат і вишуканий смак. Додавання в шоколад мелених горіхів кешью наповнило його надзвичайно корисними властивостями.
Молочний шоколад з кешью буквально тане в роті. Вироблений виключно з природних натуральних компонентів, шоколад містить вітаміни та інші, потрібні для організму речовини. Часто вживаючи його в їжу, гарну підтримку отримує імунна система, поліпшуються обмінні процеси в організмі. Завдяки наявності кешью, знижується рівень «поганого» холестерину, і поліпшується робота серцево-судинної системи. Така властивість горішків, як низька алергенність, дозволяє вживати шоколад людям, схильним до алергічних проявів.
Шоколад молочний з кешью є виключно ручну роботу, без застосування техніки. Він не містить ніяких шкідливих добавок, без ГМО, соєвого лецитину. При його виготовленні не використовуються консерванти і штучні замінники.
склад:
какао бобів 40%;
какао терте;
молоко незбиране сухе;
кешью;
кориця;
какао-масло;
мед;
ваніль.
Шоколад не містить цукру.
Харчова цінність: жири - 40,9 г, білки - 6,7 г, вуглеводи - 48,0 г.
Калорійність продукту складає 580 Ккал.