Органічний шоколад Вівані приготовлений без використання лецитину і білого цукру. Тростинний цукор містить корисні мінерали на відміну від білого цукру, і не перебиває смак шоколаду. Таким чином, екологічно чистий шоколад володіє яскравим смаком і ароматом какао бобів. Ніжний шоколад зі свіжообсмаженої цілим лісовим горіхом.
Відмінні особливості:
Може містити мигдаль, частки пшениці і молока.
Не містить соєвого лецитину.
Всі інгредієнти екологічно сертифіковані (DE-Оko-013).
Енергетична цінність на 100 г: 607 ккал / 2521 кДж
Харчова цінність на 100 г:
жири - 45,2 г, в т.ч. насичені жирні кислоти - 19,1 г,
вуглеводи - 39,5 г, з яких цукру - 35,5 г,
білок - 8,9 г, сіль - 0,17 м
Склад:
Тростинний цукор *, фундук (26%) *, какао масло *, сухе молоко *, какао маса *, сухі вершки *, сухе знежирене молоко *, ваніль бурбон *.
* - сертифікат органічного походження: (DE-ÖKO-013).