До складу шоколаду «Фундук і родзинки» входять тільки натуральні компоненти, корисні для організму:
Какао-боби з республіки Кот-д'Івуар стимулюють роботу мозку, поліпшують короткочасну пам'ять, ефективно борються зі стресом і депресією, покращують стан шкіри.
Мед засвоюється краще цукру, при цьому він має бактерицидну і протизапальну дію, покращує травлення, зміцнює імунітет і містить амінокислоти, необхідні організму.
Фундук - джерело вітамінів і мікроелементів. Він покращує роботу серцевого м'яза, знижує рівень холестерину, зміцнює судини, запобігає розвитку раку, покращує гормональний фон.
Родзинки містять вітаміни А, В, С, а також залізо, калій, кальцій, магній, фосфор, бор і хлор. Благотворно впливає на серцево-судинну і травну системи, зменшує набряки, знижує артеріальний тиск.
Шоколад з фундуком та ізюмом виготовляють за старовинним французьким рецептом і упаковують ручним способом. Ласощі загортають у фольгу і кладуть у стильну картонну коробку, перев'язану тонкої линвою.