Мигдаль в молочному керобі — це корисна альтернатива драже в шоколаді.
Не містить цукру та трансжирів.
Це відбірні горішки мигдалю, покриті ніжним молочним шоколадом з керобу.
Шоколад виготовлений з дотриманням усіх технологій, тому він не так швидко тане.
Смакуйте мигдалем разом з теплими ароматними напоями.
Беріть мигдаль з собою на роботу чи навчання, як перекус. Він чудово насичує та втамовує голод.
Склад: мигдаль, шоколад кероб молочний (какао-масло, кероб світлий необсмажений, сухе кокосове молоко)
Харчова цінність на 100 г:
білки — 11,47 г
жири — 58,35 г
вуглеводи — 17,70 г
Калорійність — 635 ккал.
Вироблено в Україні.
Виробник залишає за собою право змінювати зовнішній вигляд продукту без попередження продавця або споживача.