Комбуча-квас - ферментований чай на основі чайного гриба.
- Природна газація
- Смачний
- Корисний
- Пробіотичний
- Ферментований
- Безалкогольний
- Непастеризований напій
Склад: вода зворотного осмосу, цукор перероблений мікроорганізмами, культури мікроорганізмів (meduso-myces giseviiV), гімалайська сіль, зелений чай, квасне сусло, родзинки.
Без алергенів. Без ГМО. Без лактози.
Поживна цінність на 450 мл:
Енергетична цінність 60 ккал
жири 0 г
натрій 20 мг
вуглеводи 12 г
з яких доданий цукор 8 г
залишковий цукор 0,5-2 г
білок 0 г
Вироблено в Україні.
Виробник залишає за собою право змінювати зовнішній вигляд продукту без попередження продавця або споживача.