Органічна кава з топінамбура і кореня кульбаби.
Кореневище топінамбура містить інулін, залізо, калій, багате на вітамін С і В1. Також у нього дуже низький глікемічний індекс. Ці особливості роблять продукти з топінамбуру відмінним помічником для діабетиків.
Додавання кульбаби, яка також часто є компонентом протидіабетичних сумішей, підсилює дію топінамбуру і призводить до того, що наш продукт має стимулюючу і детоксифікуючу дію, а також регулює травлення.
Вказівки щодо застосування: Насипте в ємність одну чайну ложку з гіркою на 1 склянку води і варіть близько 2-3 хвилин. Відставити на 5-10 хвилин, розлити по чашках. За бажанням можна додати молоко, вершки або підсолоджувач.
Склад: кореневище топінамбура смажене 60%, корінь кульбаби смажений 37%, кардамон, кориця, гвоздика (3%).
Користь кави з топінамбура
Даний рослинний аналог кави здатен:
-
Поліпшити склад крові, вивести холестерин і знизити тиск;
-
Зміцнити серцевий м'яз завдяки високому вмісту калію і магнію;
-
Стабілізувати рівень цукру, а також поліпшити мікрофлору за допомогою інуліну, який міститься в топінамбурі просто у величезній кількості;
-
Вивести солі, токсини з організму та зняти симптоми отруєння.
Кава з топінамбуру - це напій, який робить позитивний вплив на нервову систему, позбавляє безсоння, а також прискорює засвоєння корисних речовин та важливих мікроелементів.