Чим особлива кава з фініків (міцна)?
Кава з фініків — це альтернатива класичній каві лише з смажених кісточок фініків у своєму складі.
З усіх можливих замінників кави, фінікова — найближча за смаком до звичайної заварної кави.
БЕЗ цукру та штучних консервантів.
БЕЗ кофеїну, тому її можна вживати вагітним та діткам.
На смак м’яка і приємна, нагадує натуральну заварну каву, має аромат з шоколадним відтінком, проте колір при заварюванні світліший ніж у заварної кави.
Фінікова кава не розчиняється у воді, тому має осад.
Така кава зменшує кількість холестерину в крові і не підвищує рівень цукру. Тож її можна вживати діабетикам та людям зі серцево-судинними захворюваннями.
Фінікова кава прискорює метаболізм, знижує рівень шкідливого холестерину, а також ефективна для запобігання порушення роботи травного тракту. А ще вона володіє антипаразитарними властивостями, тож її рекомендовано вживати в якості профілактики паразитозів.
Як вживати трав’яну каву з фініків (міцна)?
1-2 ч.л. залити гарячою водою (100 мл) і заварити у турці. Таку ж кількість можна заварювати у гейзерній кавоварці. Також, є варіант залитигарячою водою, накрити кришкою і настояти 5 хв (проте, цей спосіб не до кінця відкриває смак кави).
Чого не варто?
Вживати при індивідуальній непереносимості інгредієнтів.
Склад: сушені та подрібнені кісточки фініків 100%
Харчова цінність на 100 г: білки — 4,7 г, жири — 4,8 г, харчове волокно — 4,9 г. Калорійність — 166 ккал.
Ваше Имя:
Ваш отзыв:
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст.
Оценка: Плохо Хорошо
Введите код, указанный на картинке: