Чайний напій Іван-чаю з ромашкою являє собою рослинний збір, що має чудові смакові якості та цілющі властивості. Основні компоненти рослинної суміші: подрібнене листя та колір Іван-чаю (кіпрів вузьколистий), колір ромашки лікарської.
Сировина збирається протягом усього теплого сезону на території екологічно чистих районів України. Листя та колір Іван-чаю збираємо на території Західної України з червня та до середини серпня. Зібране листя і колір піддаються природному сушінню. Підсушена сировина набуває стійкого і насиченого медового аромату, доповненого фруктовими відтінками.
Листя і колір Іван-чаю містять у великій кількості флавоноїди, органічні кислоти, каротиноїди, дубильні речовини. У готовій сировині висока концентрація корисних мікроелементів, серед яких переважають залізо, марганець, магній, калій, кальцій та мідь. Присутні в Іван-чаї вітаміни груп В, Р і С, Рівень вмісту вітаміну С у листі Іван-чаю вище ніж у лимоні та інших вітаміновмісних продуктах.