ru | ua
+38 (097) 043 10 29
Працюємо з 9:00 до 18:00 +38 (097) 043 10 29 Пр. Д. Яворницького, 107 +38 (098) 042-99-08 вул. Д.Донцова, 2-А Нагорний Ринок +38 (097) 136-19-57 бульвар Зоряний, 1-А ( ТРЦ "Дафі") замовити дзвінок
ru | ua
+38 (097) 043 10 29
Працюємо з 9:00 до 18:00 +38 (097) 043 10 29 Пр. Д. Яворницького, 107 +38 (098) 042-99-08 вул. Д.Донцова, 2-А Нагорний Ринок +38 (097) 136-19-57 бульвар Зоряний, 1-А ( ТРЦ "Дафі") замовити дзвінок
Улюблені товари
Категории

СИР КАЧОКОВАЛЛО 1 КГ

Виробник: УКРАИНА
Наявність: Нет в наличии
749 грн.
Інформація про доставку
  • Доставка "Нова Пошта" від 35грн.
  • Самовивіз зі складу у Дніпрі
  • Термін доставки 1-3 дні
Способи оплати
  • Післяплатою при отриманні
  • Готівкою на складі
Доставка по Україні
  • - Доставка "Нова Пошта" від 35грн.
  • - Самовивіз зі складу у Дніпрі
  • - Термін доставки 1-3 дні
Зручний спосіб оплати
  • - Післяплатою
  •   при отриманні
  • - Готівкою на складі
Качокавалло - витяжний напівтвердий сир з овечого або коров'ячого молока, який спочатку виробляли лише на Сицилії, але потім його виробництво поширилося по всій Італії, а також і на Балкани.
 
Качокавалло має вигляд краплі сльози в жорсткій їстівній шкірці і за смаком нагадує італійський сир проволоне, або ж з більшою витримкою (від шести місяців) стає схожим на пармезан. Під час його приготування сирний згусток розтягують доти, доки він перестає рватися і стає волокнистим. Уже потім його порціонують і формують.
 
Качокавалло ідеально підходить як для самостійного вживання, так і для багатьох страв. На півдні Італії його часто супроводжують сільським хлібом із твердих сортів пшениці. Жителі Апулії, наприклад, віддають перевагу хлібу Альматури (Pane di Altamura), який належить до категорії DOP. Сир чудово збагатить смак багатьох рецептів. У натертому вигляді його застосовують для приготування класичної пасти, піци, запечених овочів (баклажани, цукіні). Витриманий качокавалло, що має гострий смак, бездоганно гармонує із салямі. А копчену версію часто використовують для надання димного аромату першим стравам. Молодий сир чудовий у поєднанні з фруктами (груші, диня), бальзамічним оцтом, червоною цибулею, ягодами (вишня, черешня), горіхами та сухофруктами. Тим, хто полюбляє смакові контрасти, варто спробувати качокавалло з каштановим медом, що має легку гіркоту в післясмаку.
 
Вироблено в Україні.
 
Виробник залишає за собою право змінювати зовнішній вигляд продукту без попередження продавця або споживача.

Написать отзыв

Ваше Имя:

Ваш отзыв:

Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст.

Оценка: Плохо           Хорошо

Введите код, указанный на картинке:


Мітки:
-->