ru | ua
+38 (097) 043 10 29
Працюємо з 9:00 до 18:00 +38 (097) 043 10 29 Пр. Д. Яворницького, 107 +38 (098) 042-99-08 вул. Д.Донцова, 2-А Нагорний Ринок +38 (097) 136-19-57 бульвар Зоряний, 1-А ( ТРЦ "Дафі") замовити дзвінок
ru | ua
+38 (097) 043 10 29
Працюємо з 9:00 до 18:00 +38 (097) 043 10 29 Пр. Д. Яворницького, 107 +38 (098) 042-99-08 вул. Д.Донцова, 2-А Нагорний Ринок +38 (097) 136-19-57 бульвар Зоряний, 1-А ( ТРЦ "Дафі") замовити дзвінок
Улюблені товари
Категории

БІЛИЙ ГРИБ ХОРС СУШЕНИЙ КАРПАТСЬКИЙ БОРОВИК 100Г

Виробник: ХОРС
Наявність: Нет в наличии
113 грн.
Інформація про доставку
  • Доставка "Нова Пошта" від 35грн.
  • Самовивіз зі складу у Дніпрі
  • Термін доставки 1-3 дні
Способи оплати
  • Післяплатою при отриманні
  • Готівкою на складі
Доставка по Україні
  • - Доставка "Нова Пошта" від 35грн.
  • - Самовивіз зі складу у Дніпрі
  • - Термін доставки 1-3 дні
Зручний спосіб оплати
  • - Післяплатою
  •   при отриманні
  • - Готівкою на складі
Користь білого гриба сушеного очевидна, адже це - надійна профілактика ракових захворювань. Якщо ви не особливо досвідчений кулінар, покришіть його в тільки що приготовлену ​​страву, додайте в салат або просто з'їжте як сухарик.
 
В дієтології рекомендується вживати в їжу саме сушені білі гриби, так як білки, які містяться в них у великій кількості, засвоюються організмом майже до 80%.
 
Достаток вітамінів і мінеральних речовин також говорить про користь білого гриба сушеного. Аскорбінова і фолієва кислота, токоферол, ніацин, рібофламін, тіамін ... далеко не всі корисні елементи, що входять до складу цих красенів. А ще в білому грибі є важливі ферменти, що сприяють розщепленню жирів і глікогену.
 
Корисні властивості білих грибів сушених проявляються при їх приготуванні, як у вигляді самостійного блюда, так і в якості приправи для інших кулінарних шедеврів. Калорійність білих грибів сушених на 100 грамів продукту - 286 ккал. У такому вигляді вони дуже ароматні і при додаванні в блюдо дуже невеликої кількості з'являється неповторний аромат, який не забудуть навіть не особливі любителі грибів.
 
З сушених білих грибів можна приготувати безліч найрізноманітніших страв: борщ, щі, солянка, різні соуси. Крім цього їх додають в фарш, який служить начинкою для пирогів, зраз і голубців. Ні для кого не секрет, що перед безпосереднім приготуванням сушені гриби необхідно замочити, а потім відварити в цій же самій воді.

Написать отзыв

Ваше Имя:

Ваш отзыв:

Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст.

Оценка: Плохо           Хорошо

Введите код, указанный на картинке:


Мітки:
-->