Мигдальні пластівці — це тонко нарізані скибочки ядер сирого мигдалевого горіха. Смакові якості і властивості пластівців нічим не відрізняються від горіха.
Мигдальні пластівці найчастіше використовують у кулінарії для декорування смачної випічки, десертів і салатів, вони надають кожному блюду незабутній ніжний горіховий смак.
Мигдаль — смачний і корисний горіх, містить у собі вітамін Е, майже всі вітаміни групи В, а також білки, жири, вуглеводи.
Горіх допомагає поліпшити зір, стимулює роботу головного мозку, зміцнює кісткову тканину і зубну емаль, підвищує стресостійкість, допомагає позбутися безсоння.
Корисні властивості горішка:
• велика кількість вітаміну Е покращує і омолоджує стан шкіри;
• амінокислота аргінін, кальцій, магній, марганець зміцнюють серцево-судинну систему і запобігають розвитку атеросклерозу;
• швидко насичує організм і не відкладається в жир, головне правило — не більше 30 г мигдалю в день;
• покращує роботу кишечника і лужним організм;
• селен і цинк запобігають розвитку раку;
• зміцнює кістки, зуби і волосся.
Ваше Имя:
Ваш отзыв:
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст.
Оценка: Плохо Хорошо
Введите код, указанный на картинке: