Журавлина здавна вважається природним аналогом антибіотиків. Це зумовлено тим, що ягода містить високу кількість біофлаваноїдів. Вони захищають організм від бактерій, і захищають суглоби від руйнувань, - у цьому й полягає користь журавлини.
Особливості журавлини:
Ягода багата безліччю вітамінів, а саме - C, PP, E, K, і містить масу мінералів - кальцій, натрій, марганець, цинк. Такий різноманітний склад позитивно впливає на весь організм загалом і сприяє нормалізації циклу.
Журавлинний морс насичує тіло енергією і підвищує працездатність.
Продукт у процесі приготування замочується в цукровому сиропі.
Харчова (поживна) цінність на 100 г:
Білки: 0,1 г
Жири: 0,4 г
Вуглеводи: 57,5 г
Енергетична цінність (калорійність на 100 г): 1288кДж/308ккал
Вироблено в Україні.
Виробник залишає за собою право змінювати зовнішній вигляд продукту без попередження продавця або споживача.