Стружка кокосова середнього помелу.
Корисні властивості: кокосова стружка має у своєму складі насичені жирні кислоти, які здатні омолоджувати шкіру, укріпляти волосся та нігті. В її складі приблизно 70% кокосової олії, яка містить в собі вітаміни В, С, Е, калій, кальцій, фосфор, залізо, мідь, марганець та йод. До складу входить лауринова кислота, яка має здатність знижувати холестерин.
Як використовувати:
- для приготування десертів, щоб додати кокосовий смак та аромат
- для прикрашення страв
- можна додавати до каш, граноли, мюслів або кисломолочних продуктів
Склад: м'якоть кокосу
Харчова цінність на 100 г продукту:
білки 4,0г / жири 35г / вуглеводи 14г
Енергетична цінність на 100 г продукту: 366 Ккал
Вироблено в Україні.
Виробник залишає за собою право змінювати зовнішній вигляд продукту без попередження продавця або споживача.