Кокосові пластівці отримують із висушеної та перетертої м'якоті кокоса. Вони мають ніжний, кокосовий аромат, легкі та хрусткі. Вони чудово підійдуть як доповнення до десертів, солодких закусок, злакового печива та тістечок, млинців, оладок чи вафель. Молочні та фруктові коктейлі, йогурти та морозиво чудово поєднуються з кокосовою стружкою. Її також можна використовувати як прикрасу для десертів або тортів. Кокосова стружка також є невід'ємним доповненням до багатьох екзотичних страв східної кухні.
Харчова цінність продукту на 100 г:
Енергетична цінність 2720 кДж/661 ккал
Жири - 63,2 г
у тому числі насичені жирні кислоти - 53,25 г
Вуглеводи - 5,9 г
зокрема цукри - 5,9 г
Клітковина - 21,1 г
Білок - 6,6 г
Сіль* - 0,07 г
Магній - 90 мг
Залізо - 3,6 мг
Калій - 660 мг
*Вміст солі зумовлений виключно наявністю природного натрію.
Завод також упаковує: продукти, що містять глютен, арахіс, соєві боби, різні горіхи, кунжут. Незважаючи на всі зусилля, на 100% унеможливити присутність цієї сировини в продукті не можна.
Зроблено в Польщі.
Виробник залишає за собою право змінювати зовнішній вигляд продукту без попередження продавця або споживача.