Чим особливий яблучний оцет?
Ми готуємо його із натурального яблучного соку. Пам'ятайте, яблучний оцет не є лікарським засобом. Хоча позитивно впливає на здоров'я, якщо у вас немає протипоказань.
Одна столова ложка (15 мл) оцту містить близько 3 кал і практично не містить вуглеводів. Яблука містять пектин — натуральний загусник, який покращує травлення. Джерело калію — 140 мг на 100г продукту. Він підтримує тонус судин та нормальний рівень артеріального тиску. У ньому є ферменти та кислоти: оцтова, молочна та лимонна. Такі речовини стимулюють виділення шлункового соку та попереджають закрепи.
Як використовувати яблучний оцет?
Використовуйте для приготування їжі:
- заправки салату
- маринування овочів
- підкислення їжі і води — додавайте 1 ч.л на стакан води
- смузі
Можна використовувати в лікувальних і косметичних цілях:
- полоскати горло (1-2 ч. л. яблучного оцту і солі змішайте з теплою водою. Полощіть горло цим розчином 2-3 рази в день);
- додавати у ванни (2 склянки оцту на ванну);
- ополіскувати волосся після кондиціонеру (2-3 ст. л. оцту розведіть в 1 л води та промийте волосся).
Чого не варто?
Вживати при індивідуальній непереносимості продукту. Вживати при циститі, проблемах з нирками, гастриті та язві.
Склад продукту: сік яблучний, мед квітковий, вода джерельна.
Харчова цінність: на 100 г: білки — 0 г, жири — 0 г, вуглеводи — 0,9 г. Калорійність — 21 ккал.
Рекомендований термін придатності: 12 місяців.
Ваше Имя:
Ваш отзыв:
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст.
Оценка: Плохо Хорошо
Введите код, указанный на картинке: