У наші дні традиційно використовувана кухонна сіль отримала ряд альтернатив, які за своїм смаком ніскільки їй не поступаються, а за складом і властивостями, що виявляються, навіть випереджають.
Гімалайська сіль - дивовижної чистоти сіль, сформована в такі далекі часи, коли Гімалаї були дном всесвітнього океану. Сіль гімалайська рожева, крім власне солі, містить досить насичений запас мінеральних речовин, що вигідно відрізняється від традиційної солі.
Її вживання стабілізує роботу серця, налагоджує роботу опорно-рухового апарату, нормалізує тиск, регулює обмінний процеси, стимулює апетит, запускає регенеративні процеси організму, покращує кровотік, підтримує водно-сольовий баланс, врівноважує психо-емоційний стан, перешкоджає розладам харчів.
Така сіль з легкістю може замінити традиційно використовувану кухонну у всьому різноманітті її застосування.