Гімалайська сіль - це екологічно чиста сіль, що містить 84 корисні мікроелементи. Має у своєму складі залізо, завдяки якому сіль має рожевий колір. Продукт має ніжний аромат та солодко-солоний смак. Добувають сіль вручну у передгір'ї Пакистану.
Переваги Гімалайської солі
засвоюється організмом на 100%;
м'яко очищає організм від шлаків;
сприяє регенерації клітин та омолодження всього організму;
має мінімальну кількість натрію хлориду
не затримує, а виводить рідину з організму
допомагає збалансувати рівень pH;
надає слабку проносну дію;
покращує циркуляцію крові та лімфи;
сприяє підвищенню імунітету.
Рекомендації щодо застосування: широко використовується в кулінарії як альтернатива кухонної солі. Використовують для сольових ванн, інгаляцій, полоскань, компресів, іонізації повітря.
Протипоказання: підвищена чутливість або індивідуальна нестерпність солі.