Сироп виготовляється з концентрованого соку свіжого фініка без використання будь-яких шкідливих добавок. Глікемічний індекс середній – близько 55. Фініковий сироп є абсолютно гіпоалергенним, має антибактеріальні властивості, містить велику кількість клітковини, калію, магнію, селену, а також вітаміни групи В, С, А. Завдяки своїм властивостям нектар сприяє активній розумовій праці, підвищує концентрацію та загальну працездатність, а також укріплює судини та нормалізує кров’яний тиск.
Рекомендації щодо вживання: нектар фініка використовують як підсолоджувач, його можна додавати у чай, каву, кашу. Також ним можна поливати десерти, випічку, вафлі, морозиво тощо.
Харчова цінність на 100 г продукту: білки – 1,8 г, жири – 0,3 г, вуглеводи – 69,4 г. Калорійність – 356 Ккал
Вироблено в Україні.
Виробник залишає за собою право змінювати зовнішній вигляд продукту без попередження продавця або споживача.