Тростинний цукор - коричневий нерафінований цукор. Як і звичайний білий, його роблять в країнах з спекотним і вологим кліматом з цукрової тростини.
Але на кристалах залишається коричневий наліт меляси - технічної патоки, що надає тростинному цукру особливого смаку.
Тростинний цукор такий же солодкий, як і білий, але має незвичайний характерний смак.
Він добре поєднується з кавою і чаєм, надає особливий відтінок карамелі соусам для м'яса, алкогольним і безалкогольним напоям, випічці.
Склад: 100% цукор тростинний (Іспанія).
Поживна харчова цінність на 100 гр:
Калорійність 397 кКал
Вуглеводи, 99 г
Ваше Имя:
Ваш отзыв:
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст.
Оценка: Плохо Хорошо
Введите код, указанный на картинке: