Нерафінований тростинний цукор - це природний солодкий продукт, який відрізняється від традиційного рафінованого білого цукру. Виготовляється із соку тростини, пройшовши мінімальну обробку, що зберігає більшу частину природних корисних речовин.
Він має карамельний відтінок і багатий аромат, який надає стравам особливого смаку. Нерафінований тростинний цукор містить більше вітамінів, мінералів і антиоксидантів, ніж рафінований цукор. Він зберігає корисні речовини, такі як залізо, кальцій, магній, калій і багато інших, які сприяють здоров'ю організму.
Харчова цінність продукту в 100 г:
Енергетична цінність 1690/398ккал
Жири, зокрема: 0 г
- насичені жирні кислоти 0 г
Вуглеводи, зокрема: 99,4 г
- цукру 99,4 г
Клітковина 0 г
Білки 0 г
Сіль 0 г
Інформація про алергени
Завод також упаковує продукти, що містять глютен, арахіс, соєві боби, різні горіхи та кунжут. Незважаючи на всі зусилля, на 100% виключити присутність цієї сировини в продукті не можна.