Кокосовий цукор НатурАвена екологічний продукт, який виготовляють з соку кокосової пальми. Її сік стали використовувати для виробництва цукру, який вважається альтернативою білому. Принцип виробництва такого цукру полягає в тому, щоб для початку трохи розігріти сік на сонце, щоб випарувалася зайва волога, а потім охолодити в тіні, після чого продукт кристалізується.
Цукор з соку кокосової пальми має приємний смак, схожий на смак карамелі, часто за смаковими якостями його порівнюють з коричневим цукром. Корисні властивості кокосового цукру обумовлені його цінним хімічним складом. Він містить калій, магній, цинк, залізо, вітаміни В3, В6. Глікемічний індекс кокосового цукру дорівнює 35, що вважається найнижчим показником серед подібних продуктів. Кілька років тому найкориснішим підсолоджувачем вважали тростинний цукор, глікемічний індекс якого дорівнює 68. Вживання кокосового цукру замість звичних підсолоджувачів допоможе контролювати вагу, а також рівень холестерину.
Цукор кокосовий NaturAvena чудово підходить для приготування десертів, тортів, печива, він надає виробам приємний, кокосовий аромат. Його можна додавати в чай, компот або інші напої. При нагріванні кокосового цукру утворюється дуже приємна на смак і ароматна карамель.
Ваше Имя:
Ваш отзыв:
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст.
Оценка: Плохо Хорошо
Введите код, указанный на картинке: