Масло авокадо — це справжній скарб корисних речовин, вітамінів і мікроелементів. У ньому міститься збалансована кількість білків, вуглеводів, насичених і ненасичених жирів. Вітамін F в олії авокадо в кілька разів більше, ніж у риб’ячому жирі, а вітамін Е в 5 разів більший, ніж у оливковій олії.
Постійне споживання олії авокадо в їжу покращує настрій, поліпшує продуктивність, заряджає енергією життя.
Олія авокадо добре використовувати для приготування соусів, м’ясних, рибних страв, різноманітних паст, салатів.
Харчова цінність:
Жир 91 г, з них: насичені 13 г, моно-ненасичені 68 г, поліненасичені 10 г
Углеводи 0 г
Олеїнова кислота (Омега-9) 68
Лінолова кислота (Омега-6) 9.3
Енергія на 100 г: 3370 кДж/805 ккал
Ваше Имя:
Ваш отзыв:
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст.
Оценка: Плохо Хорошо
Введите код, указанный на картинке: