Оливкова олію даного класу отримують із зелених, ще не дозрілих оливок. Це одне з найбільш цінних і корисних оливкових олій Extra Virgin. Таку олію виробляють в дуже обмеженій кількості. Важливим фактом є те, що оливкова олія Агурелио містить у собі ще більше поліфенолу, вітамінів, фенолів, завдяки чому має сильний протизапальний, антиоксидантний ефект. Оздоровлює і омолоджує організм людини, знижує «поганий» холестерин. Агурелио має більш насичений смак, колір і запах з яскраво вираженим ароматом свіжоскошеної трави і оливок.
Кислотність даної олії, як правило, нижче, ніж у стандартного масла класу Extra Virgin. У олії Агурелио кислотність становить 0,225%, що підтверджено грецьким лабораторним аналізом.
Ваше Имя:
Ваш отзыв:
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст.
Оценка: Плохо Хорошо
Введите код, указанный на картинке: