Особливості органічного виробництва: Продукт вирощено в екологічно чистих районах України без застосування гербіцидів, пестицидів, хімічних добрив та штучних стимуляторів росту.
Склад: 100% борошно вівса органічного землеробства
Користь: вітамін В1 - 23%, вітамін B6 - 25%, вітамін РР - 21,5%, фосфор - 43,8%, заліза 20%, Мідь - 37%, марганець - 38%, молібден - 18,6%, кобальт - 21%
Спосіб застосування:
Вівсяна мука незамінна у випічці печива, дієтичного хліба і булочок. Хлібобулочні вироби з вівсяної муки виходять дуже розсипчастими і м'якими. Часто вівсяну муку змішують з пшеничним, щоб поліпшити якість випічки - це знижує калорійність хліба і кондитерських виробів, роблячи їх більш корисними для здоров'я і фігури.
Страви з вівсяної муки вважаються дієтичними, так як овес містить багато клітковини і легкозасвоюваних білків, які чудово насичують наш організм енергією, але навіть при високій калорійності збиток від вівсяної муки для вашої фігури зводиться до мінімуму.
Умови зберігання: Зберігати в сухих, добре вентильованих приміщеннях, не заражених шкідниками хлібних запасів. Уникати впливу прямих сонячних променів.
Харчова цінність на 100 грам продукту:
Білки 13 р
Жири 6,8 г
Вуглеводи 64,9 г
Енергетична цінність в 100 г - 369 Ккал
Ваше Имя:
Ваш отзыв:
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст.
Оценка: Плохо Хорошо
Введите код, указанный на картинке: