Рисове борошно, як відомо, набагато корисніше, ніж пшеничне. У ній немає глютена. І вона має менше калорій. Тому такі вироби, як спіральки, також несуть масу користі для вашого організму.
Якщо ви змушені сидіти без глютенової дієті, то ці макарони вам відмінно підійдуть. Також їх рекомендують вживати при атеросклерозі та хворобах печінки.
Приготовлені рисові овочеві спіральки можна заправити будь-яким маслом, подавати як гарнір або самостійну страву, присипавши сиром або овочами.
Дані макарони – чудова альтернатива традиційним пшеничним. Насиченість корисними речовинами робить продукт знахідкою для людей, які дбають про здоров'я сім'ї.
Склад рисових спіралек
Борошно рисове, борошно овочеве.
Спосіб приготування
Для того, щоб приготувати спіральки, покладіть їх у киплячу та підсолену воду (100 г продукції на 1 літр рідини). Залишіть на повільному вогні на 5-8 хвилин. Далі злийте воду та промийте локшину під краном.