Макарони мають відмінний смак, ідеальну текстуру, апетитний вигляд.
Це смачний безглютеновий продукт з корисними інгредієнтами, який забезпечує збалансоване харчування.
У приготуванні макаронів не використовуються інгредієнти, які містять глютен (білок, який міститься в пшениці, житі, ячмені та вівсі). В основу їх входить кукурудзяне і рисове борошно.
Інгредієнти: кукурудзяна мука, рисове борошно, емульгатор: моно-і дигліцериди жирних кислот. Без лактози.
Харчова цінність в 100г продукту:
Енергетична цінність: 1566 кДж / 370 ккал
білки 6,6г
вуглеводи 77г
в тому числі цукру 1,4г
жири 3,3г
в тому числі насичених 1г
клітковина 2,8г
сіль 0,03г
Без глютену; без лактози; без яєць