Безглютенові рисово-кукурудзяні макарони Pasta G з екстрактом канабісу, шпинатом, спіруліна і гарбузом з куркумою - це поєднання, яке підходить і підкорює з першого разу.
Склад: борошно рисове, кукурудзяне, сушений шпинат, борошно з насіння гарбуза, сушений гарбуз, порошок з спіруліни, куркума, екстракт канабісу, екологічно чиста питна вода.
Поживна (харчова) цінність на 100 г продукту:
Білки - 11,2 г
Жири - 1,7 г, з яких насичених жирних кислот - 0,4 г
Вуглеводи - 75,5 г, з яких цукрів - 0,3 м
Сіль - 0,01 г.
Енергетична цінність 100г. продукту: 370 ккал (1548 кДж)
Спосіб приготування: У підсолений окріп додати макарони з урахуванням 100г. на 1 л. води, за бажанням додати рослинне масло. Варити 2-2,5 хвилини. Відставити з вогню і залишити на 2 хвилини під кришкою в воді, для повної готовності, або без води, якщо хочете "Al detne". Потім відкинути на друшляк.