Історія фабрики Felicetti — це історія родини тривалістю понад сто років. За чотири покоління мрія «дідуся» Валентіно втілилася в життя, і його незначні цілі перетворилися на підприємство, відоме на весь світ якістю своєї продукції. 1908 року Валентіно Фелікетті купує фабрику "Prima Fabbrica Fiemmese di Paste Alimentari", у Предаццо, відтоді починається історія "Felicetti". 1920 року Еміліо, старший син Валентіно, бере на себе керівництво фабрикою макаронних виробів. Сьогодні вся робота на виробництві виконується вручну, впродовж дванадцяти годин на день, виробляючи від 10 до 12 тонн макаронних виробів. Фірмовий натуральний продукт готується з додаванням яєць, надає насиченості смакових відчуттів. Останні роки італійська кухня, завдяки своїй багатовіковій традиційній рецептурі приготування страв, стала дуже популярною. Паста є одним із головних символів італійської культури. Макарони Felicetti роблять із борошна твердих, добірних сортів пшениці високої якості та гірської води. За умови дотримання часу приготування не розварюються, зберігаючи вишуканий зовнішній вигляд і приємний смак.
Спагеті — традиційна італійська довга паста. Створена на основі органічного борошна з твердих сортів пшениці Семола, має довгу тонку форму, ніжний золотистий колір і м'який смак. Ідеально підходить для домашнього та професійного приготування різноманітної пасти в італійському стилі від традиційної карбонари з беконом і вершками, до вегетаріанської з овочами та веганськими вершками.
Варити 11 хвилин в окропі.
Склад: органічне борошно з пшениці твердих сортів
Ваше Имя:
Ваш отзыв:
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст.
Оценка: Плохо Хорошо
Введите код, указанный на картинке: