БОРОШНО ЗІ СПЕЛЬТИ
Борошно спельти, виготовлене із подрібнених зерен спельти, найдавнішого виду пшениці. Спельта - рекордсмен за вмістом білка, амінокислот, клітковини та вітамінного складу серед усіх видів зернових. За вмістом білка вона – рівноцінна заміна м'ясу. Спельта містить 18 незамінних амінокислот, які можуть бути отримані з тваринною їжею.
КОРИСНІ ВЛАСТИВОСТІ
Спельта – це універсальний засіб для лікування та профілактики всіх хвороб. Завдяки їй тисячі людей набралися сил
безнадійних, начебто, ситуаціях. Через таку всебічну дію спельту рекомендується вживати всім, а особливо при таких захворюваннях і симптомах:
- зниження імунітету, втома, зниження
- злоякісні пухлини, ревматичні захворювання (зокрема профілактика);
- ризик серцевого нападу, інсульту;
– хвороби серцево-судинної системи;
– підвищений рівень холестерину у крові;
- Втрата кальцію, з підвищеною схильністю до
- алергія (в т.ч. білкова);
– хвороби крові, печінки та нирок, жовчнокам'яна хвороба, спазми кишечника, геморой, діарея, запори;
- шлунково-кишкові захворювання (неспецифічний виразковий коліт, хвороба Крона, целіакія), порушення обміну речовин;
– ослаблення організму після тривалого вживання лікарських препаратів;
- невроз, депресія, погіршення настрою;
- занепад сил (наприклад, після хвороби або стресу.)