ru | ua
+38 (097) 043 10 29
Працюємо з 9:00 до 18:00 +38 (097) 043 10 29 Пр. Д. Яворницького, 107 +38 (098) 042-99-08 вул. Д.Донцова, 2-А Нагорний Ринок +38 (097) 136-19-57 бульвар Зоряний, 1-А ( ТРЦ "Дафі") замовити дзвінок
ru | ua
+38 (097) 043 10 29
Працюємо з 9:00 до 18:00 +38 (097) 043 10 29 Пр. Д. Яворницького, 107 +38 (098) 042-99-08 вул. Д.Донцова, 2-А Нагорний Ринок +38 (097) 136-19-57 бульвар Зоряний, 1-А ( ТРЦ "Дафі") замовити дзвінок
Улюблені товари
Категории

БОРОШНО З ОРГАНІЧНОЇ ПШЕНИЦІ АХІМСА ЦЕЛЬНОЗЕРНОВЕ 1008Г

Виробник: АХИМСА
Наявність: Є в наявності
73 грн.
Інформація про доставку
  • Доставка "Нова Пошта" від 35грн.
  • Самовивіз зі складу у Дніпрі
  • Термін доставки 1-3 дні
Способи оплати
  • Післяплатою при отриманні
  • Готівкою на складі
Доставка по Україні
  • - Доставка "Нова Пошта" від 35грн.
  • - Самовивіз зі складу у Дніпрі
  • - Термін доставки 1-3 дні
Зручний спосіб оплати
  • - Післяплатою
  •   при отриманні
  • - Готівкою на складі
Сучасне борошномельне виробництво випускає кілька десятків видів борошна. Її класифікують залежно від помелу, тобто розміру одержуваних крупинок. Цільнозернове борошно відрізняється більшими частинками, які виходять після помелу. Вони зберігають усі корисні складові зерна: починаючи з оболонки та закінчуючи зародком.
 
Наші пращури навчилися випікати хліб, більше чотирьох тисячоліть тому і він був з борошна грубого помелу. Його вважали лікарем, про нього складали сказання та повір'я. Багато прислів'їв, приказок про хліб дійшли і до нас, не втративши своєї актуальності. "Хліб - батюшка", "Хліб - усьому голова" - так трепетно ​​і ласкаво ставилися до нього люди. Такий хліб містить багато корисних елементів, життєво необхідних людині.
 
КОРИСНІ ВЛАСТИВОСТІ
У складі пшеничного цільнозернового борошна містяться вітаміни: C E D5 B P. Мікроелементи: йод, селен, мідь, калій, хром, кальцій.
 
У пшеничних цільнозернових борошна містяться рослинні волокна, які служать своєрідною «щіткою» для кишечника (калоризатор). Клітковина полегшує виведення з організму продуктів переробки, важких металів, радіоактивних речовин, піднімає імунітет. Регулярне вживання виробів із цільнозернового пшеничного борошна допомагає організму легше перетравлювати їжу, знижує рівень цукру, покращує пам'ять, зір, запобігає ожирінню, знижує відсоток онкологічних захворювань.
 
Головна користь цільнозернового борошна полягає у наявності у її складі всіх компонентів самого пшеничного зерна. Відомо, що майже всі вітаміни і мінерали в пшениці концентруються саме в оболонці - тих самих висівках та алейроновому шарі, які видаляються при підготовці до помелу.
 
Отже, склад цільнозернового борошна містить вітаміни групи В, вітамін Е, Н, кальцій, марганець, залізо, хром. Ці елементи надають благотворну та оздоровлюючу дію на кровоносну, серцево-судинну, травну системи організму.
 
Крім того, головна відмінність від борошна звичайного - наявність клітковини, неперетравлюваних оболонок зерна, які стимулюють перистальтику кишечника, покращують випорожнення і перешкоджають всмоктування холестерину і запуску гнильних процесів в кишечнику. Саме клітковина перешкоджає нормальному підйому тесту під час випікання. Але її відсутність у борошняних виробах є причиною порушень обміну речовин та проблем із травленням.

Написать отзыв

Ваше Имя:

Ваш отзыв:

Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст.

Оценка: Плохо           Хорошо

Введите код, указанный на картинке:


Похожие товары (1)
Мітки:
-->