Мигдальне борошно виробляється з дрібно подрібненого насіння мигдалю. Це один із найкорисніших горіхів. Мигдаль містить багато жирів і багато вітаміну Е, кальцію, цинку, калію та фосфору. Горіх підтримує роботу мозку та концентрацію уваги. Борошно має чудовий смак і не містить глютену. Однак слід пам'ятати, що мигдаль є одним із найпоширеніших алергенів.
Переваги вживання мигдалю та мигдального борошна:
- Зниження ризику розвитку раку молочної залози.
- Високий рівень вітаміну Е захищає шкіру від старіння та захищає артерії від атеросклеротичних процесів.
- Знижує кров'яний тиск.
- Захищає від розвитку хвороби Альцгеймера.
- Сприяє зниженню ваги, завдяки вмісту клітковини та білка, зменшує напади голоду.
- Збагачує раціон магнієм, а також фосфором, кальцієм та залізом.
Склад: мигдальне борошно 100%
Харчова (поживна) цінність на 100 г:
Енергетична цінність (енергія): 2519 кДж/600 ккал
Жир, у тому числі: 50 г - насичені жирні кислоти 3,6 г
Вуглеводи, у тому числі: 10,7 г - цукру 3,6 г
Клітковина 10,7 г
Білок 21,4 г
Сіль 0 г
Ваше Имя:
Ваш отзыв:
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст.
Оценка: Плохо Хорошо
Введите код, указанный на картинке: