Склад: 100% зерно ячменю органічного землеробства. Ячна крупа є подрібненими зернами ячменю, звільненими від квіткових плівок.
Особливості органічного виробництва:
Продукт, який Ви тримаєте в руках, вирощений в екологічно чистих районах України без застосування гербіцидів, пестицидів, хімічних добрив та штучних стимуляторів зростання.
Спосіб приготування ячної крупи:
Крупу промити і засипати в киплячу воду (на 1 склянку крупи 2 склянки рідини), зрідка помішуючи. На повільному вогні варіть до повного википання води. Додати молоко, вершкове масло та сіль. Зняти з вогню та дати настоятися протягом 15 хвилин.
Умови та термін зберігання:
Зберігати у сухих, добре вентильованих приміщеннях, не заражених шкідниками хлібних запасів. Уникати впливу прямих сонячних променів.
Номер партії збігається із датою фасування.
Термін зберігання – 9 місяців. Дата фасування вказана на упаковці.