Пшенична крупа Кутя - органічна крупа, виготовлена з очищених від зародка насіннєвих і плодових оболонок зерен пшениці, які ретельно подрібнюються, а потім шліфуються. Цей продукт вважається одночасно калорійним і добре засвоюваним. По суті, це відмінне дієтичне джерело енергії.
У пшеничному зерні міститься в 5 разів більше харчових волокон і тіаміну (вітаміну В1), якщо порівнювати з борошном. До складу пшениці входять клітковина, яка покращує роботу шлунково-кишкового тракту, а пектин абсорбує з кишківника шкідливі речовини. Як природний антиоксидант, пшениця сприяє зміцненню та оздоровленню організму. До того ж цей інгредієнт благотворно впливає на роботу печінки, яка відчуває перенапруження під час свят.
Таким чином, кілька ложок куті ефективно покращують травні функції, пом'якшують прояв дисбактеріозу, а збалансований склад допоможе уникнути будь-яких розладів травлення.
Спосіб приготування: Одну склянку крупи залити двома склянками води, варити на повільному вогні не більше 20 хвилин, помішуючи.
Харчова цінність на 100 г продукту:
Калорійність 316 кКал
Білки 11,5 г
Жири 1,3 г
Вуглеводи 62 г
Вироблено в Україні.
Виробник залишає за собою право змінювати зовнішній вигляд продукту без попередження продавця або споживача.