Органічна червона кіноа, також відома як лобода. Успішно замінює традиційні вівсяні пластівці або макарони. Кіноа містить багато білка порівняно з іншими зернами, в середньому 16,2 %. Амінокислотний склад білків кіноа дуже збалансований і близький до складу білків молока. Крім унікальних білків, кіноа містить також вуглеводи, жири, клітковину, мінеральні мікроелементи та вітаміни. Вона ідеально підходить як доповнення до супів і овочів, соусів, випічки та десертів.
Харчова цінність на 100 г:
Калорійність 368 ккал
Вуглеводи: 60,8 г
Білки 14,12 г
Жири 6,07 г
Спосіб приготування: Перед приготуванням кіноа Sottolestelle, необхідно добре промити, після чого відварити у воді близько 10-15 хвилин, додати сіль і прянощі за своїм смаком. Пропорція кіноа і води у співвідношенні 1:2.
Вироблено в Італії.
Виробник залишає за собою право змінювати зовнішній вигляд продукту без попередження продавця або споживача.