Каша 4 злаку є хорошим джерелом біологічно активних речовин: рослинного білка, 19 амінокислот, близько 250 ферментів, клітковини, високого вмісту вітамінів: В1, В2, В3, В5, А, Е і мінералів: Mg, Mn, Р, Se, Fe , K, Cu та ін.
Ранкова каша надовго зберігає почуття ситості, не створює додаткового навантаження на травний тракт, забезпечує організм поживними речовинами, привчає вас дотримуватися режиму харчування, змушує прокинутися і не «шматочувати» до перекушування перед обідом. І в обід хороший сніданок дозволяє з'їдати менше – це корисно, якщо ви худнете та контролюєте порції.
Вживання: 2 ст. каші залити гарячою водою, молоком, наполягти 5-10 хвилин. За бажанням можна додати 1/2 ч. л. олії Гхі, мед, горіхи.
Без ГМО.
Виробник: СПД Манік І.Г. Українa, м. Одеса, пл. Грецька, 1.
ДСТУ 2903:2005.