Тапіока борошно - це крохмалистий продукт, який отримують з коріння рослини маніоки. На відміну від інших видів крохмалю, цей продукт має низький глікемічний індекс і не призводить до різких скачків рівня цукру крові.
Переваги продукту:
Рекомендації щодо застосування. Борошно тапіоки використовують: для випічки як альтернативу будь-якого злакового борошна; як загущувач соусів, киселю, пудингів, глазурі та фруктових начинок, для розм'якшення тіста.
Протипоказання. Індивідуальна непереносимість продукту. При діабеті другого типу в анамнезі слід з обережністю додавати в страви крохмаль цього виду.
Склад: крохмаль з бульб маніоки - 100%
Енергетична цiннiсть в 100 г продукту: 355 кКал.
Харчова цінність в 100 г продукту: бiлки - 0,02 г, жири - 0,02 г, вуглеводи - 88 г.
Термін придатності: 12 місяців.
Зберігати при температурі від 5 до 25 градусів С і відносній вологості 75% без потрапляння прямих сонячних променів.
Країна походження: Бельгія
Ваше Имя:
Ваш отзыв:
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст.
Оценка: Плохо Хорошо
Введите код, указанный на картинке: