Борошно тапіоки - це крохмальний продукт, який одержують із кореня рослини маніок, яка розповсюджена в країнах Південної Америки. Крохмаль, що міститься в цьому екзотичному продукті, багатий на холін, нормалізує рівень цукру в крові. Також тапіок містить вітаміни групи B, необхідні для роботи нервової системи, і такі мінерали, як кальцій і фосфор, які відіграють ключову роль у побудові кісткової тканини. Суперфуд сприяє виведенню зайвої рідини з організму, нормалізує тиск та покращує роботу серцево-судинної системи. Користь тапіоки полягає ще й у тому, що в ній практично не містяться жири та немає глютен.
Рекомендації по застосуванню: Борошно тапіоки є дещо солодкуватим і крохмалисто-в'язким, тому воно ідеально підходить для згущення соусів, супів та начинок. Також можна використовувати у випічці, робити пудінги, млинці тощо.
На 100 г: білки – 0,2 г, жири – 0,01, вуглеводи – 87г. Калорійність – 358 ккал.