Рисовий папір – це найтонші листи висушеного тіста, основою якого виступає рисова крупа. Такий різновид галет дуже поширен в країнах Південно-Східної Азії, де його використовують як у якості коржів при прийомі їжі, так і в складі різноманітних страв, для яких рисовий папір може виступати зручною оболонкою.
Рисовий папір у сухому вигляді твердий і ламкий, але якщо його розмочити у воді - легко згортається.
Рисовий папір можна використовувати для приготування тістечок, пельменів, ролів, прикрас для салатів і тортів, вирізаючи з нього вигадливі фігурки. На рисовий папір можна наносити харчові фарби, робити з нього квіти, використовувати для прикраси святкового столу. Рисовий папір відмінно підійде любителям гарячих і холодних ролів, оскільки його сміливо можна використовувати замість листів норі.
Рисовий папір дуже простий у використанні - його необхідно розмочити в холодній воді, опустивши листи по одному на кілька секунд (залежно від щільності рисового паперу) або досить буде змочити його харчовим пензлем, а потім вже починати приготування страв.
Склад: рисове борошно* 62%, тапіоковий крохмаль*, морська сіль.
*з органічного виробництва.
Харчова цінність на 100 гр:
жири - 0,1 г
білки - 3,2 г
вуглеводи - 81,3 г
калорійність 100 г - 339 Ккал
Вироблено в Нідерландах.
Виробник залишає за собою право змінювати зовнішній вигляд продукту без попередження продавця або споживача.