Використання амаранту при виготовленні хліба все менше вважається просто модною течією і міцно посідає очільне місце в здоровому та лікувальному харчуванні. Насіння і борошно амаранту сьогодні входять до переліку необхідних продуктів для людей з несприйняттям клейковини, для тих, хто вибрав для себе харчування без глютену з метою профілактики захворювань і для схуднення. Продукти на основі амаранту переважають в раціоні людей, які вирішили відмовитися від м’ясних страв, — запаси білка та інших корисних речовин поповнюються саме за рахунок амаранту. Вживання конопляного насіння нормалізує роботу кишково-шлункового тракту, воно має захисну обволікаючу дію на пошкоджені слизові оболонки кишківника і шлунка, активізує перистальтику кишківника, сприяє ефективному очищенню організму від шлаків і токсинів. Не містить глютену і лактози, без додавання цукру та ГМО.
Особливості:
Склад: Борошно амарантове, сметана 15% безлактозна, яйця курячі, вода, пластівці амарантові, меланж яєчний, шрот конопляний, олія соняшникова, сода харчова, сіль.
Поживна харчова цінність /100 гр:
Калорійність 284.85 Ккал
Білків 10.15 г
Жирів 14.73 г
Вуглеводнів 27.92 г
Ваше Имя:
Ваш отзыв:
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст.
Оценка: Плохо Хорошо
Введите код, указанный на картинке: