Сочевиця - це універсальний продукт, до складу якого входять необхідна кількість білків і вуглеводів, бета - каротин і вітаміни: «А», «РР», «Е», «В1», «В2», «В5», «В6», « B9». Зелена сочевиця - це не зовсім стиглі плоди, тому при варінні вони добре зберігають форму. Її використовують для салатів і закусок, додають до м'яса. Але вариться вона набагато довше червоної сочевиці і вимагає близько 1-1,5 годин. Смак зеленої крупи більш інтенсивний і приємний, а якщо з'єднати її з цільними злаками або з пророщеними зернами, то вийде неймовірно корисна дієтична страва.
Цей вид сочевиці корисний при таких захворюваннях, як гепатит, виразка, пієлонефрит, холецистит, ревматизм, гіпертонія.
Поживна (харчова) цінність 100 г продукту: білки – 23,9 г, жири – 1,3 г, вуглеводи – 59,6 г. Енергетична цінність (калорійність) 100 г продукту: 331 ккал.
Ваше Имя:
Ваш отзыв:
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст.
Оценка: Плохо Хорошо
Введите код, указанный на картинке: