М'ята - багаторічна рослина, що досягає висоти 30-100 см і росте в умовах помірного клімату. Завдяки своєму м'ятному смаку широко використовується у виробництві жувальної гумки, цукерок і зубної пасти, освіжає дихання. Упродовж віків м'ята застосовувалася для поліпшення травлення. Її солодкий, освіжаючий аромат бадьорить, сприяє концентрації уваги і піднімає настрій. М'ята колосиста дуже сильно відрізняється від м'яти перцевої, будучи м'якшим варіантом, відповідним для використання дітьми і людьми з підвищеною чутливістю шкіри. У кулінарії м'яту колосисту часто використовують при приготуванні салатів, напоїв і десертів, але її також можна використати для створення домашньої салатної заправки і для маринування м'яса.
Застосування
Розпорошіть для підняття настрою
Для освіження дихання нанесіть на зубну щітку перед чищенням зубів
Додайте 1-2 краплі у будь-який десерт, напій, салат або закуску для неповторного аромату і поліпшення травлення
При розладі шлунку додайте 1-2 краплі у воду і випийте