Корицю отримують з кори тропічного вічнозеленого дерева. Ці дерева з дуже ароматною корою, листям і кольорами досягають висоти до 15 метрів. Олія кориці, витягувана з кори цих дерев, покращує обмін речовин і допомагає підтримати імунну систему тоді, коли це необхідно.
Із-за високої концентрації коричного альдегіду в олії кориці, його необхідно розбавити у фракціонованій кокосовій олії doTERRA при нанесенні на шкіру. Для зміцнення здоров'я знадобляться всього одна або дві краплі олії.
Олія кориці покращує обмін речовин і зміцнює імунітет, захищаючи організм від сезонних захворювань. Олія кориці часто використовується в обполіскувачах для рота і жуйках.
Корицю традиційно використовують в кулінарії, додаючи цю спецію в десерти, закуски і гарячі напої.