Відомо, що коріандр впродовж багатьох віків використовується в кулінарії і для інших цілей. Вживання всередину олії листя (кинзы) сприяє здоровому травленню і підтримує здорове функціонування імунною і нервовою систем. При нанесенні на шкіру олію кинзы робить на неї сильна заспокійлива і охолоджувальна дія, а при тому, що розпиляло з іншими ефірними оліями доповнює букет свіжим трав'янистим ароматом. Кількість варіантів використання олії кинзы в кулінарії незліченно. Олія надає насиченого смаку м'ясу, салатам, соусам і гуакамоле.
Застосування
Для поліпшення травлення і зміцнення імунітету додайте дві краплі олії в рослинну капсулу dōTERRA.
Додайте олію в стир-фрай, салати і соуси для того, щоб надати їм неповторного смаку і кинзы коріандру.
Для свіжого трав'янистого аромату розпорошите олію разом з цитрусовими ефірними оліями.
Спосіб застосування
Розпиляло: Крапніть 3-4 краплі олії у ваш улюблений дифузор.
Внутрішнє застосування: Розчините 1 краплю в 120 мл рідини.
Місцеве застосування: Нанесіть 1-2 краплі олії на вибрану ділянку шкіри. Розбавте базовою олією, щоб понизити чутливість шкіри. Див. додаткові запобіжні заходи нижче.
Запобіжні заходи
Можлива шкірна реакція. Зберігати в недоступному для дітей місці. Вагітним, що годують і людям, що знаходяться під наглядом лікаря, необхідно проконсультуватися зі своїм лікарем. Уникайте попадання в очі, вуха і на чутливі ділянки шкіри.