• Соус має чисту рецептуру – у складі немає солі, цукру, оцту, пекучих спецій, надмірної кількості жирів, вуглеводів та харчових добавок, шкідливих для дитячого організму.
• Дорослі оцінять натуральний склад та природний овочевий смак соусу, а також його невисоку калорійність
• Низькокалорійний продукт: лише 51 ккал на 100 г
• Вміст оливкової олії першого холодного віджиму у складі соусу задовольняє 19% добової потреби дитячого організму в рослинних жирах. • Розмір баночки (95 г) зручний для поступового введення соусу в раціон дитини
• Органічний продукт, вироблений та сертифікований відповідно до Регламентів Європейського Союзу № 834/2007 та № 889/2008 про органічне сільське господарство
• Вироблено на півдні Італії, у регіоні Апулія
ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ: перед введенням нових продуктів необхідно проконсультуватися з педіатром, який спостерігає дитину та знає всі особливості її здоров'я.
Дитячий томатний соус ІТАЛІЙСЬКИЙ з овочами має однорідну пюреподібну консистенцію. Аромат соусу насичений, пікантний. У ньому домінують нотки петрушки та часнику. Смак томатний, із легкою кислинкою.
При відкритті кришки має бути хлопок.
Продукт готовий до вживання. Може застосовуватися як основний соус до макаронів, рису або як доповнення до страв з м'яса, риби, овочів.
Склад: томатне пюре* (помідори*, регулятор кислотності: лимонна кислота), гарбуз*, яблучний сік*, цибуля*, оливкова олія першого холодного віджиму*, часник*, петрушка*
*органічне сільське господарство відповідає законодавству ЄС (Регламенти ЄС №834/2007, №889/2008)
На 100 г продукту (середнє значення):
Енергетична цінність –212 кДж/51 ккал
Білки – 1,24 г
Жири – 3,1 г
Вуглеводи – 3,65 г
Вік: з 3 років
Термін придатності до споживання: 24 місяці
Умови зберігання:Зберігати у закритому пакуванні при температурі від 0°C до +25°C та відносній вологості до 75%. Після розтину зберігати із закритою кришкою в холодильнику не більше 3-х діб.
Ваше Имя:
Ваш отзыв:
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст.
Оценка: Плохо Хорошо
Введите код, указанный на картинке: